Aalto Kelluvien Kotien upea maailma

Meidän ainutlaatuiset kelluvat kodit ovat saatavilla jopa kolmella makuuhuoneella, tarjoten joustavuutta ja tilaa kaikenlaisiin elämäntarpeisiin.

Kodin sydämenä toimii täysin varusteltu keittiö, joka yhdistyy saumattomasti muihin asuintiloihin. Lisäksi jokaisessa kodissa on wc sekä ylelliset suihku- ja saunatilat, jotka tuovat arkeen ripauksen spa-tunnelmaa.

Aalto Kelluvat Kodit eivät ole vain asuntoja, vaan ne ovat elämäntapa. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia nykyaikaisesta asumisesta suoraan veden äärellä. Kuvittele herääväsi joka aamu veden ääniin ja nauttivasi aamukahvisi näköalalla, joka hengittää rauhaa ja kauneutta.

Nämä kodit on suunniteltu kestämään aikaa. Energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys ja helppo huollettavuus ovat avainasemassa. Halutessasi voit lisätä asumisen ekologisuutta ja taloudellisuutta aurinkopaneeleilla.

Kruunaa kokemuksesi upealla kattoterassilla, joka tarjoaa ylimääräistä mukavuutta ja yksityisyyttä. Kuvittele rentoutuvasi omalla terassillasi, suojassa aurinkolipan alla, nauttien vaikkapa kauniista illasta ystäviesi seurassa.

Aalto Kelluvat Kodit toimitetaan elementteinä ja rakennetaan paikan päällä betoniponttoneille, varmistaen turvallisuuden ja kestävyyden. Tervetuloa kokemaan uudenlainen asumisen vapaus Aalto Kelluvissa Kodeissa!