Uivat Huvilat ja saunat

Catmarina

CatMarina tarjoaa uusia mahdollisuuksia vapaa-ajan asumiseen ja vesillä liikkumiseen.

CatMarina suunnittelee, rakentaa ja markkinoi tasokkaita Uivia Huviloita ja Uivia Saunoja koti- ja vientimarkkinoille. CatMarina on kotimainen, laatua arvostava, toimintansa vuonna 1974 aloittanut yhtiö.

EU:n aluekehitysrahasto on myöntänyt 50% tuen GCC-maiden markkinaselvityshankkeeseen

TUOTTEET

CatMarinan Uiva Huvila –mallisto on tinkimättömän tuotekehityksen ja laadukkaiden materiaali- ja tarvikevalintojen tulos.

CatMarina -tuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita raaka-aineita ja tarvikkeita, joten voit olla vakuuttunut CatMarina-tuotteiden hyvästä laadusta. Kaikki CatMarina -tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä.

Yleisinfo

Jokamiehenoikeus
Vesillä liikkuja on oikeutettu käyttämään ranta-alueita lepoon ja virkistäytymiseen.

Turvallisuus ja CE-hyväksyntä
Kaikki CatMarinan tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä.

Säilytys
Uivia Huviloita ja Uivia Saunoja säilytetään satamapaikoissa samojen sääntöjen mukaan kuin veneitä. Kaikkia CatMarinan malleja on mahdollista säilyttää suojaisissa vesistöissä myös talvisin. Omistajan käyttöohjekirja opastaa sinua ennen pakkaskautta tehtävissä talvihuollon toimenpiteissä.

Omistajan käyttöohjekirja
Omistajan käyttöohjekirjasta löydät kaikki juuri omaa Uivaa Huvilaasi / Uivaa Saunaasi koskevat perustiedot ja huolto-ohjeet. Tarvitessasi lisätietoja voit ottaa yhteyttä valmistajaan tai huoltoyhtiöön.

Käyttöönottokoulutus
Aluksen luovutuksen yhteydessä saat käyttöohjekirjan lisäksi käyttöönottokoulutuksen. Yksityiskäyttöön tarkoitetuissa Uivissa Huviloissa / Uivissa Saunoissa (alle 24m) ei tarvita erillistä kuljettajatutkintoa.

Takuu
Kaikilla CatMarina tuotteilla on yhden vuoden takuu. Muilla laitteilla, esim. moottorit, on valmistajan oma takuu.

Vakuuttaminen
Kaikki Uivat Huvilat ja Uivat Saunat voidaan vakuuttaa venevakuutusmallia käyttäen. Kysy venevakuutusta omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Rahoitus
A1-venerahoitus on helppo ja järkevä tapa hankkia rahoitus CatMarina-tuotteille. Maksuaikaa voit saada jopa 10 vuotta. Hakulomakkeen voit täyttää tästä

Huolto

Huoltoa koskevissa asioissa, ota toistaiseksi yhteyttä suoraan tehtaallemme.

Puhelin 0207 669 660

Talvisäilytys

Uivat Huvilat ja Saunamökit on suunniteltu talvehtimaan myös vedessä, mutta paikan on oltava suojaisa. Alusta ei saa jättää avoimen meren / järvenselän rannalle, jotta esim. ahtojäät eivät vaurioittaisi sitä. Asiakkaan tilauksesta alus voidaan rakentaa myös talviasuttavaksi, mutta samat edellä mainitut suositukset paikan valinnan suhteen pätevät silti. Noudattakaa siis seuraavia talvisäilytysohjeita.

Tehkää moottorille ja muille laitteille talvihuolto erillisten ohjekirjojen mukaisesti.

Tyhjentäkää tankit yms. ja jättäkää läpivientien venttiilit puoliksi auki.

Myös sähköiset instrumentit suojaatte parhaiten sekä hapettumista että varkaita vastaan irrottamalla ne ja viemällä kuiviin sisätiloihin talven ajaksi. Irrottakaa akut, viekää ne lämpimään ja kuivaan paikkaan ja ladatkaa niitä talven aikana ainakin kaksi kertaa. Suihkuttakaa sähköjärjestelmän liittimet tarkoitukseen sopivalla kosteuden- ja korroosionestoaineella.

HUOM! Peitteet tai sen kiinnitysköydet eivät saa suoraan koskettaa veneen pintaa, koska lepattaessaan ja liikkuessaan ne hiertävät pintamateriaaleja.

Toimenpiteet ennen talvitelakointia

Mikäli on odotettavissa pakkasta, tyhjentäkää jäähdytysvesi moottorista ja aggregaatista sen ohjekirjan mukaisesti. Tyhjentäkää sekä kirkasvesi että septitankki.

Nostakaa Uiva Huvila tai Saunamökki -veneenne maihin hyvissä ajoin ennen jäiden tuloa.

Ennen nostoa kannattaa yleensä tehdä seuraavat toimet:
* moottorin öljynvaihto
* veneen alustava pesu
* veneen tyhjentäminen ylimääräisistä tavaroista. Jättäkää kuitenkin turvavarusteet, kuten sammutin, vielä veneeseen. Valmistaja antaa tarvittaessa lisätietoja esim. veneen nostamista koskevissa asioissa ym.

MediaYHTEYSTIEDOT