Uuden ajan merelliset asumisratkaisut

CatMarina on omistautunut luomaan poikkeuksellisia merellisiä asumiskokemuksia, jotka yhdistävät perinteisen suomalaisen käsityötaidon ja nykyaikaiset kestävän kehityksen periaatteet. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä kaksi merellistä asumisratkaisua: vesistöissä liikkuvat Yacht House -alukset sekä Aalto -kelluvat huvilat ja asunnot.

Yacht House -sarjamme juhlistaa suomalaista muotoilua ja innovaatiota, kun taas Kelluvat Asunnot -sarjamme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden elää ja kokea luonnonkauneutta veden äärellä, missä tahansa vesistössä.

CatMarinan tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Tuotteemme valmistetaan Suomessa, mikä takaa niiden korkean laadun ja kestävyyden.

YACHT HOUSE HOLIDAY

AALTO FINNISH FLOATING HOMES

Mukautuva tila jokaiseen tarpeeseen

Yritykset

Tee vaikutus asiakkaisiisi tarjoamalla unohtumaton elämys veden äärellä kauniissa rantamaisemissa Yacht House -aluksilla tai Aalto -kelluvissa rantakahviloissa tai rantatoimistoissa.

Hotellit

Tarjoa asiakkaillesi unohtumaton kokemus Yacht Housen luksusolosuhteissa risteillen tai rannassa veden äärellä rentoutuen.

Asuminen

Koe asumisen uusi ulottuvuus meren äärellä. Nautit ja rentoudut olipa valintasi sitten kiinteästi rannalla sijaitseva Aalto-asunto tai elegantisti vesillä liikkuva Yacht Housen huvila- ja kotialus.

Tapahtumajärjestäjät

Järjestä unohtumattomia tapahtumia, juhlia ja juhlatilaisuuksia Yacht House -alustemme ainutlaatuisissa puitteissa.

SUOMALAISTA LAATUTYÖTÄ Ympäristöystävällisyyttä ja huipputeknologiaa

Kestävät materiaalit

Meidän arvojemme ytimessä on tarjota teille pitkäikäisiä tuotteita. Käytämme tuotteissamme ensiluokkaisia materiaaleja, jotka takaavat tuotteen laadun. Jokainen tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu huolella Suomessa, yhdistäen saumattomasti moderni muotoilu ja toiminnallisuus, joka kestää aikaa ja elämää.

Paikallinen alihankkijaverkosto ja huoltotiimi

Jokainen asiakkaamme on meille korvaamaton, ja haluamme tarjota asiakastyytyväisyyttä koko tuotteidemme elinkaaren ajan. Tästä syystä tarjoamme paikallisen ja luotettavan huoltoverkoston. Koulutamme heidät huolellisesti tuotteidemme huoltotehtäviin, jotta voimme tarjota nopeaa ja tehokasta palvelua omassa maassanne.

Innovatiiviset suunnittelumenetelmät

Tuotteissamme on huomioitu laadukas ilmastointi, joka tarjoaa miellyttävät asumisolosuhteet. Tämä mahdollistaa ylellisen ja mukavan oleskelun vuoden ympäri, riippumatta ulkoisista sääolosuhteista.

Tuotteemme ovat varustettu edistyneellä jätevesijärjestelmällä, joka kykenee käsittelemään harmaat vedet ja johtamaan ne suodatettuina takaisin vesistöön. Tämän lisäksi vedenpuhdistusjärjestelmämme mahdollistaa muun muassa meriveden muuttamisen juomakelpoiseksi, mikä lisää asumismukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys on keskeinen osa tuotteidemme suunnittelua. Yacht House -huvila- ja kotialuksemme ovat saatavilla varustettuna myös aurinkosähköjärjestelmällä, antaen sinulle vapauden valita vaihtoehdon, joka vastaa parhaiten omia arvojasi.

Kuvagalleria

Haluatko saada lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen?

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Viesti-kenttään voit halutessasi kirjoittaa, mitä asiaa yhteydenottosi koskee.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mitenkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Tietojen tallennus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.