CatMarina Oy

CatMarinan innovaatiot kelluvien huviloiden saralla juontavat juurensa hetkestä, kun yrityksen perustaja Heimo Hälikkä havaitsi tarpeen uudenlaisille asumisratkaisuille ja lähti ideoimaan ratkaisua tähän ongelmaan joka toimisi myös kylmissä ja lumisissa maissa. Tästä ajatuksesta syntyi CatMarinan ainutlaatuinen konsepti: kelluvat huvilat ja merelliset asumisratkaisut, jotka yhdistävät vapaan elämäntavan vesillä kaikkiin kodin mukavuuksiin. Yrityksemme visio kiteytyy iskulauseeseemme: ”New way to enjoy and live on the water.”

CatMarinan juuret ulottuvat 1970-luvulle, jolloin teollinen toiminta, kansainvälinen konsultointi ja kaupankäynti alkoivat muovata yrityksemme identiteettiä. Toimintamme perustuu kolmeen keskeiseen arvoon: tehokkaisiin ratkaisuihin, sitoutuminen korkeaan laatuun, ympäristöystävällisyyteen sekä viihtyisyyteen ja asiakaskeskeisyys. Nämä arvot ovat toimintamme kulmakiviä. CatMarina on ylpeä perheyritys, jossa sukupolvien ketju jatkaa yrityksen perintöä ja vie sitä eteenpäin tulevaisuudessa.

TULEVAISUUDEN VISIO

Suomalainen käsityö ja design ovat toimintamme kulmakiviä. Olemme sitoutuneet tuomaan markkinoille jatkuvasti uusia, korkealaatuisia tuotteita, jotka kuvastavat suomalaista innovatiivisuutta ja kestävyyttä merellisessäasumisessa. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa valmistaa merellisiä asumisratkaisuja kaikille niille, jotka arvostavat tätä ainutlaatuista elämäntapaa.

Haluatko saada lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen?

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Viesti-kenttään voit halutessasi kirjoittaa, mitä asiaa yhteydenottosi koskee.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido sinua mitenkään, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Tietojen tallennus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.